ZoefZoef

Pechhulp bij juridische conflicten rondom mobiliteit en verkeer

ZoefZoef

ZoefZoef (onderdeel van Omnius) is ons label dat met gespecialiseerde juristen particulieren en ondernemers helpt met hun juridische zaken rondom mobiliteit. De juristen van ZoefZoef adviseren ondernemers en particulieren bijvoorbeeld bij het opstellen van overeenkomsten en bij juridische geschillen over aan- en verkoop van voertuigen. Ondernemers, zoals garagehouders, transportbedrijven, auto- en caravandealers en fiets- of scooterwinkels krijgen gespecialiseerd advies en juridische hulp van de juristen van ZoefZoef. Of ze nou tegen een geschil over de aan- of verkoop van een voertuig aanlopen, of een procedure over de rijtijdenwet, of bij het maken van bezwaar tegen het invorderen van een rijbewijs, wegens een snelheidsovertreding of na een alcoholcontrole. ZoefZoef levert die bijstand snel, pragmatisch en tegen een gunstig tarief.

Platform voor juridische vragen over verkeer en mobiliteit

ZoefZoef is het online platform voor juridische vragen over verkeer en mobiliteit, met specialisten die goed op de hoogte zijn van de laatste juridische ontwikkelingen in de verkeerswetgeving, maar ook goed uit de voeten kunnen met contracten, en consumentengeschillen. Dankzij deze specialisatie helpen zij in het hele land jaarlijks vele klanten met hun vragen over verkeer en mobiliteit.

ZoefZoef is onderdeel van Omnius

Omnius-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zo stonden zij aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Omnius is uitgegroeid tot een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Word deelnemer, ontdek de voordelen

Continuïteit omzet

Deelnemers van ZoefZoef profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen. Dit resulteert in meer continuïteit in de omzet van deelnemende kantoren.

Keurmerk

Het ZoefZoef Keurmerk garandeert de rechtzoekende dat alle aangesloten advocaten minimaal voldoen aan de gestelde normen voor service en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat onze beloften aan de rechtzoekenden worden waargemaakt.

Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

Inkoopvoordeel

Als collectief kunnen we zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium partners en leveranciers afspreken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Deelname levert dus niet alleen meer omzet op, deelnemers kunnen ook veel besparen.

7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan OmniLegal formules betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Meer informatie?

Neem contact op met Henri Niezink

ZoefZoef | Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl