Omnius advocatennetwerk

Het grootste netwerk van Nederland

Omnius staat voor kwaliteit en service

Omnius is een formule voor juridische diensten van de nieuwe generatie. Voor particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. Opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter, toegankelijker en makkelijker kan. Met de individuele juridische situatie van onze klanten als uitgangspunt geeft Omnius invulling aan de veranderende wensen en eisen uit de markt.

Van innovatieve formule tot toonaangevend advocatennetwerk

Het is de missie van Omnius om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt Omnius in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Omnius formule

  • Zelf doen als het kan, ondersteuning door juridische professional waar nodig
  • De centrale juridische intakebalie is zeven dagen per week bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend
  • Uitstekende service met snelle reactie en gratis intake
  • Vaste tarieven waar mogelijk
  • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
  • Goede en constante kwaliteit van juridische dienstverlening
  • Zelfstandige deelnemers. Waarborg door Omnius-keurmerk.
  • Juridisch warenhuis biedt oplossingen voor elke juridische situatie
  • Eén merk voor advocaten, advocaat-mediators, juristen en notarissen

Het Omnius Advocatennetwerk: uniek in zijn soort

Verspreid over heel Nederland maken inmiddels meer dan 50 kantoren – met in totaal zo’n 350 advocaten – deel uit van het Omnius Advocatennetwerk. Binnen het netwerk worden iedere dag opnieuw zaken ondergebracht op vrijwel alle mogelijke rechtsgebieden. Van de deelnemende kantoren wordt verwacht dat zij zich houden aan het Omnius keurmerk zodat optimale kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.

Omnius-Advocatennetwerk
00-Mobile-home

Word deelnemer, ontdek de voordelen

Intakebalie
Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die via verschillende kanalen binnenkomen, worden door de intakebalie alleen waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

Omzet
Inkoopvoordeel

Als collectief kunnen we zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium partners en leveranciers afspreken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 35%.

Gedragsregels
Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan Omnius formules betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

kalender
7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen.

Vindbaarheid
State-of-the-art website met eigen profiel

Omnius heeft een state-of-the-art website die goed converteert. Omnius deelnemer krijgen een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en alle advocaten. Wij zorgen dat u goed vindbaar bent en brengen onze vele bezoekers in contact met uw kantoor.

Druppel
Exclusiviteit

U ontvangt aanvragen exclusief in uw rechtsgebied of regio. U concurreert niet met andere kantoren binnen het netwerk en hoeft geen offertes uit te brengen. U werkt met Omnius tarieven.

Partner
Premium partners

Het Omnius Advocatennetwerk is, als landelijke formule met veel lokale kantoren door heel Nederland, een aantrekkelijke partij voor samenwerking met belangrijke premium partners.
 Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

Aanvragen
Meer aanvragen

Met deelname aan Omnius formules zorgt u voor een continue stroom van aanvragen van rechtzoekenden.

Keurmerk
Omnius Keurmerk

Het Omnius Keurmerk garandeert de rechtzoekende dat alle aangesloten advocaten voldoen aan de strenge normen en waarden van de Omnius formule.

Word deelnemer

Vanwege een continue groei van het aantal aanvragen breidt het kantorennetwerk steeds verder uit. Mocht u als advocatenkantoor belangstelling hebben voor deelname dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met thijs@omnius.nl Of download meer informatie over de voordelen en voorwaarden van deelname aan de Omnius formule.

Omnius  |  Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl

Thijs-1

Neem contact op met Thijs de Vroe
Commercieel manager

06 – 22 97 06 62
E  thijs@omnius.nl

Neem contact op

Omnius in de media

Advocatenblad

Franchise in advocatuur

Advocatenblad, februari 2017
FD-logo

Legaltech: minder maatpak, meer confectie

Het Financieele Dagblad, 15 oktober 2016
FD-logo

De opmars van juridische start-ups

Het Financieele Dagblad, 27 november 2015
Advocatie

Nieuw: juridisch warenhuis Omnius

Advocatie, 27 februari 2013
Rabobank

Ontwikkeling van nieuwe concepten: Omnius

Rabobank Cijfers & Trends, 5 februari 2015

Facts & Figures

Omnius is by far de meest geprofessionaliseerde aanbiederspartij voor het verkrijgen van aanvragen.”

mr. P. Gerritse, Gerritse Poelman Advocaten te Tilburg

mr. C. Nome
Nome Advocaten

"Tot voor kort was het grootste probleem, bij het zoeken naar een betrouwbare advocaat, nog altijd de vraag hoe goed zo’n advocaat nou eigenlijk is. Wie beoordeelt en keurt zo’n advocaat? Wie zegt dat de hard schreeuwende advocaat met een duur pak en een groot kantoorpand ook werkelijk de beste is? Daar is dan nu een oplossing voor. Een landelijk dekkend netwerk, met een keurmerk. Een netwerk, dat ook werkelijk de kwaliteit bewaakt. Een netwerk van de beste kantoren in de markt. Kantoren, die krachten kunnen bundelen en ook onderling kennis kunnen uitwisselen. Kantoren, die gewoon kwalitatief goed werk leveren tegen een redelijke prijs. Voor ons als kantoor heeft het Omnius netwerk een gezamenlijk inkoopvoordeel. Wij kunnen verzekeringen zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering inkopen tegen een tarief dat onwaarschijnlijk laag is. Door in te kopen namens 340 advocaten kan de premie omlaag. Hetzelfde geldt voor de inkoop van juridische abonnementen, boeken en andere voor ieder kantoor relevante zaken.
 De klant zoekt zekerheid. Zekerheid over tarief, maar ook over kwaliteit. Wij willen precies dat bieden. De match die daardoor ontstaat is geweldig en een hele verbetering in de tot nu toe ondoorzichtige markt."

mr. R.G.A. Luinstra
De Haan Advocaten & Notarissen

“Na het eerste jaar kan ik zeggen dat het systeem al goed is ingeburgerd in onze organisatie en dat Omnius een win-win formule voor ons kantoor is gebleken. Ons klantenbestand is uitgebreid met leuke klanten en dito zaken. Tegelijkertijd hebben wij een passend product gevonden dat beantwoord aan de vraag van de klant; namelijk een goede dienstverlening tegen een goede prijs, maar bovenal ook een duidelijke prijs. Met name die duidelijkheid over de kosten wordt door klanten gewaardeerd, zo heb ik het in ieder geval ervaren. Voor mij is Omnius een mooie aanvulling van mijn klantenbestand. Waar in het begin het aanbod grotendeels werd beheerst door zaken op het gebied van het personen- en familierecht, merk ik dat het aanbod de laatste tijd steeds diverser wordt. Een goede ontwikkeling, die zich in 2014 ongetwijfeld zal voortzetten.”

mr. R.P.J. Hendrikx
Hendrikx Advocaten

“Steeds vaker zoeken cliënten hun advocaat via het internet. Dankzij Omnius Advocaten zijn wij goed vindbaar voor een grote groep potentiële nieuwe cliënten. Onze deelname aan Omnius Advocaten heeft dan ook vanaf het eerste moment een flinke aanvulling op de toestroom van cliënten opgeleverd. De intakebalie van Omnius filtert de binnengekomen aanvragen, wat ons de nodige tijd bespaart. De omvang van ons klantenbestand is door Omnius Advocaten flink uitgebreid.”

Unieke samenwerking

Omnius werkt samen met vrijwel alle rechtsbijstandverzekeraars in Nederland. Deze samenwerking resulteert in een win-win situatie voor beide partijen.

Omnius  |  Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl