Omnius strafrecht advocaten

Voorkom veroordeling

Het grootste strafrechtportaal van Nederland

Omnius-Strafrechtadvocaten260px

Al meer dan 10 jaar het online platform voor strafrechtzaken

Strafrechtzaken kunnen zelden wachten, dat weten strafrechtadvocaten als geen ander. Toch zijn veel strafrechtadvocaten telefonisch vaak slecht bereikbaar en zijn ze niet goed online vindbaar. Als het eerste online landelijke advocatennetwerk in Nederland voorziet Omnius strafrecht advocaten in de behoefte om snel een goede strafrechtadvocaat te vinden, selecteren en te contacteren. Onze rechtzoekenden waarderen dat, en waarderen onze dienstverlening met een hoog cijfer.

 

Het grootste online advocatennetwerk, altijd bereikbaar

Omnius strafrecht advocaten is in 2008 opgericht als netwerk van onafhankelijke strafrechtspecialisten, met kantoren door heel Nederland. Wij werken met een intakebalie, die altijd bereikbaar is. Ook ’s avonds en in het weekend. De gespecialiseerde strafrechtadvocaten die zich bij ons hebben aangesloten krijgen eigen profielen op 5 strafrecht-websites en zijn daarmee optimaal vindbaar.

Opgericht in 2008

Ruim 50 kantoren

90 advocaten

Jaarlijks 7.000 aanvragen

Beoordeeld met een 8,3

conform-gedragsregels-ls

Conform gedragsregels NOvA

Omnius is uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 50.000 aanvragen per jaar behandelt.

De samenwerking en de contacten met Omnius strafrecht advocaten zijn professioneel en degelijk, vragen worden snel en afdoende beantwoord. Het niveau van de zaken die wij door onze deelname aan Omnius strafrecht advocaten binnenkrijgen is doorgaans heel behoorlijk, ruim voldoende om de samenwerking ook financieel gezien voort te zetten. Een belangrijk pluspunt is de regionale exclusiviteit, die goed aansluit bij een voornamelijk regionaal opererend kantoor als het onze.”

mr. A.R.A.L. Norenburg, La Gro Advocaten te Woerden

mr. S.J Daniëls
Giard en Daniëls Advocaten

"Vanaf het moment dat ik lid werd van Omnius strafrecht advocaten heb ik bemerkt dat via deze bron tal van mensen met een strafrechtelijk probleem hun weg naar ons kantoor hebben weten te vinden."

mr. S. Weening
Weening Strafrechtadvocaten

"Ons kantoor is al jaren lid van Omnius strafrecht advocaten. Ik denk dat daaruit wel kan worden afgeleid dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking."

Word deelnemer, ontdek de voordelen

Omzet
Continuïteit omzet

Deelnemers aan Omnius strafrecht advocaten profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen wat zorgt voor een continuïteit in de omzet van het kantoor.

Vindbaarheid
Eigen presentatie

Uw kantoor en de betreffende advocaten krijgen allen een eigen profiel om uzelf te presenteren. Rechtzoekenden kunnen zo zelf een advocaat uitzoeken die bij hen past. U wordt hierdoor goed gevonden en u ontvangt veel rechtstreekse aanvragen.

Aanvragen
Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

Omzet
Inkoopvoordeel

Als collectief kunnen we zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium partners en leveranciers afspreken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Deelname levert dus niet alleen meer omzet op, deelenemers kunnen ook veel besparen.

Intakebalie
7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

Gedragsregels
Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan Omnius formules betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Omnius strafrecht advocaten onderdeel van Omnius

Omnius is opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Zij maakten meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Inmiddels is Omnius uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Sluit aan bij het beste netwerk van strafrechtadvocaten

Bij Omnius geloven we dat dat je rechtzoekenden het beste helpt met slimme juridische oplossingen en oprechte persoonlijke interesse. Omnius geeft elke rechtzoekende de keuze om eenvoudig en voordelig zelf zaken te regelen, de hulp van een jurist in te roepen of een zaak uit handen te geven aan een advocaat. Advocaten werken graag met ons samen, omdat ze goed voorbereide dossiers op hun bureau krijgen en direct aan de slag kunnen met hun inhoudelijke expertise. We nodigen ervaren strafrechtadvocaten uit zich bij ons aan te sluiten.

Thijs-1

Meer informatie?

Neem contact op met Thijs de Vroe

Omnius
Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht

T 030 – 200 63 51
E info@omnius.nl

Facts & Figures

Alle specialisaties

Verkeersdelicten
Geweldsdelicten
Diefstal
Fraude
Drugsdelicten
Zedendelicten
Levensdelicten
Wapendelicten
Jeugdstrafrecht
Slachtoffers
Economische delicten
Milieudelicten
Fiscale delicten
Financieel Strafrecht

Kerncijfers

8500
Afgelopen jaar heeft Omnius strafrecht advocaten ruim 8.500 rechtzoekenden geholpen

83
Omnius strafrecht advocaten wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3 uit 463 beoordelingen

122
Ruim 122 ervaren strafrechtadvocaten binnen het netwerk van Omnius strafrecht advocaten