Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten

Wij helpen altijd

Het kwaliteitsnetwerk voor sociale zekerheid

Omnius-Sociaal-Zekerheidsrecht-advocaten

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is het netwerk van Omnius dat volledig gericht is op sociale zekerheid. Dankzij de ‘samen sterk’ formule is Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten uitgegroeid tot de grootste portal voor uitkeringszaken van Nederland.

Laagdrempelige oplossingen

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is een unieke formule die door cliënten met een 8.4 wordt beoordeeld. Met een goede bereikbaarheid én focus op klanttevredenheid, voorziet Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten in de vraag naar laagdrempelige én slimme, juridische oplossingen binnen het sociaal zekerheidsrecht.

Gespecialiseerde juristen en advocaten

Meer dan 800 rechtzoekenden melden zich per maand bij de intakebalie. Rechtzoekenden met een uitkeringsprobleem worden te woord gestaan door onze gespecialiseerde juristen van de intakebalie. Als de zaak zich leent voor de inzet van een advocaat, verzamelen we alle relevante (juridische) gegevens en maken we een begin van een dossier. Dankzij onze innovatieve automatisering belanden de dossiers real-time in het account van de deelnemende advocaten.

Onze ambitie

Alle advocaten hebben een eigen profiel op onze website. Door onze gezamenlijke marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd en worden we online als eerste gevonden door vele rechtzoekenden. Maar we zijn er nog niet. We willen het netwerk nog verder laten groeien door meer kantoren aan te sluiten en een nog betere regionale dekking te bieden. Dankzij constante innovatie introduceren wij gezamenlijk slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende. Zo maken we het voor de rechtzoekende nog makkelijker om zijn uitkeringszaak aan ons voor te leggen op een manier die hem het beste uitkomt.

Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten is onderdeel van Omnius

Omnius is opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Zij maakten meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Inmiddels is Omnius uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Opgericht in 2014

Ruim 70 kantoren

80 advocaten

Jaarlijks ruim 10.000 aanvragen

Beoordeeld met een 8,4

conform-gedragsregels-lbbu

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Word deelnemer, ontdek de voordelen

enveloppe
Continuïteit omzet

Deelnemers aan Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten profiteren van een continue stroom van nieuwe zaken wat zorgt voor meer omzet van uw kantoor.

shake-hands
Waardevolle zaken

De vele zaken van rechtzoekenden worden door de intakebalie verrijkt met waardevolle informatie over de zaak en kerngegevens worden gecontroleerd

klok
7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. De telefoon wordt altijd bemand door een team van juristen.

banner-deelname-met-button

Facts & Figures

Alle specialisaties

Bezwaar tegen UWV
Beroep bij de rechtbank
Bijstandszaken
Wajong-kwesties

Kerncijfers

8500
Afgelopen jaar heeft Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten ruim 8.500 rechtzoekenden geholpen

84
Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4 uit 358 beoordelingen

70
Ruim 70 ervaren advocaten binnen het netwerk van Omnius sociaal zekerheidsrecht advocaten

Meer informatie?

Neem contact op met Sam Kieboom

Omnius |  Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl