Omnius OTS advocaten

Gespecialiseerd in ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing

Het grootste netwerk voor familierechtzaken

Omnius-OTS-advocaten

Omnius OTS advocaten is het landelijke netwerk voor familierechtzaken dat door Omnius is opgezet. Ruim 40 gespecialiseerde familierechtadvocaten staan door heel Nederland klaar voor hun cliënten om juridische hulp bij OTS-zaken te bieden. Alle advocaten zijn zelfstandig en onafhankelijk.

Altijd bereikbaar gespecialiseerd advocatennetwerk

De juridische telefonische intakebalie van Omnius OTS advocaten is 7 dagen per week bereikbaar, op werkdagen ook ‘s avonds tot 20:00 uur. Erg belangrijk voor rechtzoekenden die met urgente vragen zitten en dan snel geholpen moeten worden. Onze juristen beantwoorden telefonisch de vragen van rechtzoekenden en zorgen dat iedere OTS-zaak bij de juiste advocaat terecht komt.

Onze ambitie

Door onze jarenlange ervaring met digitale juridische dienstverlening, zijn wij in staat om snel en effectief te opereren voor rechtzoekenden met een OTS-zaak. Wij innoveren continue en introduceren steeds slimmere en nog gebruikersvriendelijker digitale oplossingen voor de rechtzoekende. Zo maken we het binnenkort voor rechtzoekenden nog makkelijker om langs digitale weg een dreigende OTS af te wenden, een uithuisplaatsing te voorkomen of een zaak over de voogdij of gezag te beslechten.

Meer aanvragen, meer omzet

Omnius OTS advocaten zorgt voor optimale vindbaarheid op internet en de juristen van de intakebalie filteren en verrijken de ontvangen reacties van rechtzoekenden. Kantoren die zijn aangesloten bij het netwerk van de Omnius OTS advocaten krijgen een regelmatig aanbod van zaken. Dat zal tot meer omzet leiden.

Omnius OTS advocaten is onderdeel van Omnius

Omnius is opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Zij maakten meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Inmiddels is Omnius uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Opgericht in 2015

Ruim 20 kantoren

40 advocaten

Jaarlijks 6.500 aanvragen

conform-gedragsregels-omnius

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van de Omnius OTS advocaten betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Word deelnemer, ontdek de voordelen

enveloppe
Continuïteit omzet

Deelnemers aan Omnius OTS advocaten profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen wat zorgt voor een continuïteit in de omzet van het kantoor.

shake-hands
Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

klok
7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

Websites en landingpages

Websites

www.ots-balie.nl

Rechtsgebieden

Ondertoezichtstelling
Uithuisplaatsingen
Jaarlijkse toetsing
Verjaringszitting
Jeugdrecht

Kerncijfers

4000
Afgelopen jaar heeft OTS ruim 3.000 rechtzoekenden geholpen

91
Ruim 40 ervaren advocaten binnen het netwerk van OTS

Meer informatie?

Neem contact op met Thijs de Vroe

Omnius OTS advocaten | Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 | info@omnius.nl