Omnius Juristen

Landelijke ondersteuning voor het MKB

Juridisch partner voor het MKB

Omnius-Juristen

Wij regelen uw juridische zaken zodat u zich kunt richten op het ondernemen zonder afleiding of zelfs hinder van juridische problemen.

Elke ondernemer krijgt wel eens te maken met een juridische kwestie. Zo’n kwestie kan zich afspelen op verschillende terreinen. Voor ondernemers is het van essentieel belang om tijdig professionele rechtsbijstand in te schakelen wanneer zij geconfronteerd worden met een geschil of juridisch vraagstuk.

(Kennis)partner voor alle branches in het MKB

Omnius Juristen ondersteund klanten door heel Nederland. We zijn op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen in diverse branches. Niet voor niets is Omnius Juristen juridisch (kennis)partner van verschillende brancheorganisaties en van MKB Nederland. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaring, spreken we de taal van bedrijven in het MKB.

Opgericht in 2005

Actief in heel Nederland

12 juristen

Alle zakelijke rechtsgebieden

Alle branches

Uw eigen huisjurist, alléén wanneer u het nodig heeft

mkbhj
Voor het MKB

Omnius Juristen helpt ondernemers snel, duidelijk en daadkrachtig met juridische kwesties.

euro
Aantrekkelijk tarief

Een voor veel ondernemers belangrijk verschil tussen een advocaat en een jurist, is het lagere tarief.

nl
In heel Nederland

Omnius Juristen opereert in heel Nederland. Ook werken wij voor veel overkoepelende brancheorganisaties.

shake-hands
Pragmatisch

Praktisch advies | Direct contact | Eigen jurist | Snelle reactie | Branchekennis

Juridisch partner voor het MKB

Jacqueline Lissenburg

Manager verenigingszaken, ANBOS

“Met de diensten van MKBHuisjuristen voorzien wij onze circa 5.000 leden van juridische ondersteuning. Onze ervaring met MKBHuisjuristen is dat zij zich verdiepen in de branche, snel en op een juiste manier de zaak in behandeling nemen. “

Richard Maaskant

Hoofd Ledencontact, VHG

“Omnius juristen is sinds 2010 een samenwerkingspartner waarmee de Ondernemershelpdesk van Branchevereniging VHG een duurzame relatie heeft. De wijze waarop de juristen van Omnius ondernemers in het groen met raad en daad bijstaan getuigt van vakmanschap en een hoge mate van professionaliteit.”

Okke Spruijt

Directeur, Onderhoud NL

“Omnius juristen is sinds 2010 een OnderhoudNL-Partner. Dat houdt in dat wij hun specialisme niet alleen inschakelen wanneer dat nodig is voor een specifiek ledendossier, maar ook dat zij ons en de leden informeren over ontwikkelingen die mogelijk juridische gevolgen hebben. Daarmee kunnen leden hun bedrijfsvoering op tijd bijsturen met maatregelen. Voor OnderhoudNL is het met recht een samenwerking en is de tevredenheid van leden voor ons de maatstaf om dit met Omnius juristen te organiseren.”

Jenda Horak

Juridische zaken, FOCWA

“Sinds jaren is Omnius Juristen FOCWA Erkend Leverancier. De juristen van Omnius staan zowel FOCWA zelf als haar leden bij met raad en daad. Zij beschikken over ruime branchekennis, waardoor goed en praktisch geadviseerd wordt op alle mogelijke rechtsgebieden. Daar waar de advisering door FOCWA zelf ophoudt, kan voor juridische aangelegenheden steeds een beroep worden gedaan op Omnius juristen, die hun diensten snel en pragmatisch leveren. Vanwege de samenwerking gelden daarbij speciale tarieven voor de leden van FOCWA. Mede door de bijdrage van Omnius juristen bewijst FOCWA haar toegevoegde waarde als brancheorganisatie.”

Omnius Juristen werkt onder andere voor de volgende opdrachtgevers.

Facts & Figures

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Overeenkomsten
  • Huurrecht
  • Bestuursrecht
  • Bouwrecht
  • ICT recht
  • IE recht
  • Ondernemingsrecht

Cijfers

2500
Jaarlijks geven wij meer dan 2.500 juridische adviezen

20-procent
Uurtarief van juristen ligt 20% lager dan dat van een advocaat

Meer informatie?

Neem contact op met Jos Roose of Henri Niezink

Omnius Juristen | dr. Hub van Doorneweg 167 | 5026 RC. TILBURG | 013 – 46 89 065 | office@omniusjuristen.nl