Omnius familierecht advocaten

Gespecialiseerd in echtscheiding en alimentatie

Omnius familierecht advocaten

Omnius-familierechtadvocaten

Omnius familierecht advocaten is het door Omnius opgezette netwerk dat zorgt voor de beste juridische hulp in familiezaken. Rechtzoekenden vinden bij Omnius familierecht advocaten de beste advocaat voor hulp bij zaken over gezag, omgang en voogdij. Alle aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in het familierecht.

Altijd bereikbaar gespecialiseerd advocatennetwerk

De gezamenlijke juridische telefonische intakebalie van het Omnius familierecht advocaten is op werkdagen ‘s avonds tot 20:00 uur bereikbaar. Ook in het weekend kunnen cliënten ons bereiken. De bij ons aangesloten lokale familierecht advocaten zijn online goed vindbaar voor rechtzoekenden en met de inzet van de intakebalie wordt hun telefonische bereikbaarheid optimaal. Dat waarderen rechtzoekenden, die in zaken rond gezag, omgang en voogdij graag zo snel mogelijk deskundige hulp krijgen.

Meer aanvragen, meer omzet

Kantoren die zijn aangesloten bij het netwerk van het Omnius familierecht advocaten krijgen een regelmatig aanbod van familiezaken. Ook krijgen zij een eigen profielpagina’s voor de advocaten of advocaat-mediators. De gezamenlijke marketinginspanningen hebben Omnius familierecht advocaten tot de grootste portal voor familiezaken van Nederland gemaakt en gezorgd voor optimale vindbaarheid op internet. Aangesloten advocatenkantoren ontvangen veel aanvragen. Dat leidt tot meer omzet voor de kantoren.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren met een nog betere regionale dekking en constant blijven werken aan optimale service. Ook zullen we een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Zo maken we het voor de rechtzoekende nog makkelijker om zijn vragen over gezag, omgang en voogdij aan ons voor te leggen op het tijdstip en de manier die hem het beste uitkomt.

Omnius familierecht advocaten is onderdeel van Omnius

Omnius is opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Zij maakten meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Inmiddels is Omnius uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Opgericht in 2015

Ruim 20 kantoren

40 advocaten

Jaarlijks 5.000 aanvragen

conform-gedragsregels-lad

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van Omnius familierecht advocaten betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Word deelnemer, ontdek de voordelen

enveloppe
Continuïteit omzet

Deelnemers aan Omnius familierecht advocaten profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen wat zorgt voor een continuïteit in de omzet van het kantoor.

shake-hands
Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

klok
7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

banner-deelname-met-button

Facts & Figures

Websites

www.lbgo.nl

Rechtsgebieden

Omgang
Gezag
Vervangende toestemming
Ouderschapsplan
Alimentatie
Echtscheiding
Mediation

Kerncijfers

3000
Jaarlijks ruim 3.000 aanvragen van rechtzoekenden via LBGO

40
Ruim 40 ervaren advocaten binnen het netwerk van LBGO

Meer informatie?

Neem contact op met Thijs de Vroe

Omnius familierecht advocaten | Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl