Omnius alimentatie advocaten

Gespecialiseerd in echtscheiding en alimentatie

Sluit aan bij het beste netwerk van alimentatierechtadvocaten

Omnius-Alimentatie

Het grootste online platform voor alimentatie

Rechtzoekenden met vragen over echtscheiding of alimentatie weten vaak niet waar ze een goede advocaat moeten zoeken. Dankzij gezamenlijke online marketing is Omnius alimentatie advocaten het grootste platform voor advocaten gespecialiseerd in familierecht en alimentatie waar rechtzoekenden de juiste advocaat vinden. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 7,3.

Altijd bereikbaar gespecialiseerd advocatennetwerk

De gezamenlijke juridische telefonische intakebalie van Omnius alimentatie advocaten is 7 dagen per week bereikbaar, op werkdagen ook ‘s avonds tot 20:00 uur. Daardoor zijn de bij ons aangesloten advocaten via internet goed vindbaar voor rechtzoekenden en wordt hun telefonische bereikbaarheid optimaal. Essentieel voor rechtzoekenden, die vaak met urgente vragen zitten en dan zo snel mogelijk geholpen willen worden.

Meer aanvragen, meer omzet

Kantoren die zijn aangesloten bij het netwerk van Omnius alimentatie advocaten krijgen een regelmatig aanbod van alimentatiezaken. Bovendien kunnen zij zichzelf presenteren op eigen profielpagina’s voor zowel de kantoren, als voor de individuele advocaten of advocaat-mediators. Omnius alimentatie advocaten zorgt voor optimale vindbaarheid op internet en beantwoordt de eerste vragen met een uitstekende intakebalie. Aangesloten advocatenkantoren ontvangen veel aanvragen wat tot meer omzet leidt.

Opgericht in 2011

56 advocaten

Jaarlijks ruim 4.000 aanvragen

Beoordeeld met een 8,1

conform-gedragsregels-lad

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van Omnius alimentatie advocaten betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Word deelnemer, ontdek de voordelen

enveloppe
Continuïteit omzet

Deelnemers aan de Omnius familierecht advocaten profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen. Dit resulteert in meer continuïteit in de omzet van deelnemende kantoren.

keurmerk-lad
Omnius alimentatie advocaten Keurmerk

Het Omnius familierecht advocaten Keurmerk garandeert de rechtzoekende dat alle aangesloten advocaten minimaal voldoen aan de gestelde normen voor service en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat onze beloften aan de rechtzoekenden worden waargemaakt.

shake-hands
Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

euro
Inkoopvoordeel

Als collectief kunnen we zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium partners en leveranciers afspreken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Deelname levert dus niet alleen meer omzet op, deelenemers kunnen ook veel besparen.

klok
7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

duim
Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers aan Omnius formules betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Omnius alimentatie advocaten is onderdeel van Omnius

Omnius is opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Zij maakten meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Inmiddels is Omnius uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Sluit aan bij het beste netwerk van alimentatie advocaten

Bij Omnius geloven we dat dat je rechtzoekenden het beste helpt met slimme technische oplossingen en oprechte persoonlijke interesse. Omnius geeft elke rechtzoekende de keuze om eenvoudig en voordelig zelf zaken te regelen, eventueel met hulp, of een zaak uit handen te geven aan een jurist of advocaat. Advocaten werken graag met ons samen, omdat ze goed voorbereide dossiers op hun bureau krijgen en direct aan de slag kunnen met hun inhoudelijke expertise. We nodigen ervaren alimentatie advocaten uit zich bij ons aan te sluiten.

Vanwege een continue groei van het aantal aanvragen breidt het kantorennetwerk steeds verder uit. Mocht u als advocatenkantoor belangstelling hebben voor deelname dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met Thijs@omnius.nl. Of download meer informatie over de voordelen en voorwaarden van deelname aan de Omnius formule.

Omnius  |  Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl

Thijs-1

Meer informatie

Neem contact op met Thijs de Vroe
Commercieel manager

06 – 22 97 06 62
E  thijs@omnius.nl

Neem contact op

Websites en landingpages

Rechtsgebieden

Personen- en familierecht
Kinderalimentatie
Partneralimentatie
Alimentatie betalen
Alimentatie ontvangen
Alimentatie (her)berekenen
Echtscheiding
Mediation

Kerncijfers

4000
Jaarlijks ruim 4.000 aanvragen van rechtzoekenden via de alimentatie intakebalie

81
De dienstverlening van Omnius alimentatie advocaten wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1 (503 beoordelingen)

91
Ruim 90 ervaren personen- en familierechtadvocaten binnen het netwerk van Omnius alimentatie advocaten

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Thijs de Vroe

Omnius | Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl