Landelijk Bureau Omgang & Gezag

Gespecialiseerd in echtscheiding en alimentatie

Landelijk Bureau Gezag & Omgang

Het Landelijk Bureau Gezag en Omgang (LBGO) is het door Omnius Legal Service Provider opgezette netwerk dat zorgt voor de beste juridische hulp in familiezaken. Rechtzoekenden vinden bij LBGO de beste advocaat voor hulp bij zaken over gezag, omgang en voogdij. Alle aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in het familierecht.

Altijd bereikbaar gespecialiseerd advocatennetwerk

De gezamenlijke juridische telefonische intakebalie van het Landelijk Bureau Gezag & Omgang is op werkdagen ‘s avonds tot 20:00 uur bereikbaar. Ook in het weekend kunnen cliënten ons bereiken. De bij ons aangesloten lokale familierechtadvocaten zijn online goed vindbaar voor rechtzoekenden en met de inzet van de intakebalie wordt hun telefonische bereikbaarheid optimaal. Dat waarderen rechtzoekenden, die in zaken rond gezag, omgang en voogdij graag zo snel mogelijk deskundige hulp krijgen.

Meer aanvragen, meer omzet

Kantoren die zijn aangesloten bij het netwerk van het Landelijk Bureau Gezag & Omgang krijgen een regelmatig aanbod van familiezaken. Ook krijgen zij een eigen profielpagina’s voor de advocaten of advocaat-mediators. De gezamenlijke marketinginspanningen hebben LBGO tot de grootste portal voor familiezaken van Nederland gemaakt en gezorgd voor optimale vindbaarheid op internet. Aangesloten advocatenkantoren ontvangen veel aanvragen. Dat leidt tot meer omzet voor de kantoren.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren met een nog betere regionale dekking en constant blijven werken aan optimale service. Ook zullen we een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Zo maken we het voor de rechtzoekende nog makkelijker om zijn vragen over gezag, omgang en voogdij aan ons voor te leggen op het tijdstip en de manier die hem het beste uitkomt.

Landelijk Bureau Gezag & Omgang is onderdeel van Omnius Legal Service Provider

Omnius-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Omnius Legal Service Provider is uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Opgericht in 2015

Ruim 20 kantoren

40 advocaten

Jaarlijks 5.000 aanvragen

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van het Landelijk Bureau Gezag & Omgang betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Word deelnemer, ontdek de voordelen

Continuïteit omzet

Deelnemers aan de Landelijke Alimentatie Desk profiteren van een continue stroom van nieuwe aanvragen wat zorgt voor een continuïteit in de omzet van het kantoor.

Waardevolle aanvragen

Uit de vele aanvragen van rechtzoekenden die wij ontvangen via de verschillende kanalen, worden door de intakebalie alleen de waardevolle aanvragen doorgezet aan advocaten.

7 dagen per week bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
De telefoonlijnen worden altijd bemand door een team van juristen.

Facts & figures

Websites

www.lbgo.nl

Rechtsgebieden

Omgang
Gezag
Vervangende toestemming
Ouderschapsplan
Alimentatie
Echtscheiding
Mediation

Kerncijfers

Jaarlijks ruim 3.000 aanvragen van rechtzoekenden via LBGO

Ruim 40 ervaren advocaten binnen het netwerk van LBGO

Meer informatie?

Neem contact op met Sam Kieboom

Landelijk Bureau Omgang & Gezag (LBGO) | Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51 |  info@omnius.nl