Jurigo

Juridische zaken slim & voordelig geregeld

Het opstellen van juridische documenten kan veel sneller!

Simpel en voordelig zelf uw overeenkomst of brief op maat maken

Jurigo is ons platform waarop consumenten en ondernemers zelf online documenten, overeenkomsten en brieven kunnen maken. De juridische kennis en ervaring van alle omnius-merken wordt ook in deze dienst perfect toegepast.

Meer dan 100 juridische documenten

Via Jurigo kunnen rechtzoekenden simpel en vooral voordelig goede overeenkomsten en juridische brieven opmaken. Er is keuze uit ruim 80 up-to-date overeenkomsten en ruim 30 juridische brieven om een juridisch probleem goed op te lossen.

Hulp van een jurist

Lukt het de rechtzoekende zelf niet, dan helpen onze juristen ze snel en voordelig met de juiste overeenkomst of effectieve ‘boze’ brief. Samen met de klant kunnen onze juristen elke overeenkomst of brief perfect op maat maken.

Jurigo is onderdeel van omnius

Omnius-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Omniusis uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Gemakkelijk, voordelig en snel!

Voordelig

Met de overeenkomsten & brieven van Jurigo bespaart u veel geld. Vanaf € 6,50 kunt u al een document bij ons downloaden.

Snelle oplossingen

Kant-en-klare contracten en brieven. Vul eenvoudig uw eigen gegevens in en bespaar uzelf veel tijd.

Juridisch juist

Alle Jurigo documenten zijn opgesteld door ervaren juristen. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit en u betaalt per oplossing.

Hulp van jurist

Komt u er zelf niet helemaal uit, schakel een jurist in van Jurigo om u te zorgen dat uw documenten juridisch waterdicht zijn.

Facts & figures

Voordelen

  • Voordelig
  • Snel zelf te doen
  • Up-to-date kwaliteit
  • Betalen per oplossing

Cijfers

Jaarlijks wordenruim 2.500 juridische documenten gedownload

Uurtarief van juristen ligt 20% lager dan dat van een advocaat

Contactgegevens

Jurigo / MKB HuisJuristen B.V.  |  Energiestraat 5-b  |  1411 AN  NAARDEN  |  035 – 69 45 272  |  info@omnius.nl