Omnius maakt juridische hulp voor iedereen bereikbaar en betaalbaar

“Onze trapsgewijze juridische hulp biedt oplossingen voor alle juridische zaken.”

Omnius maakt juridische oplossingen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is dat harder nodig dan ooit. Omnius geeft elke rechtzoekende de keuze om eenvoudig en voordelig zelf zaken te regelen, eventueel met hulp, of een zaak uit handen te geven aan een jurist of advocaat. Voor deze trapsgewijze dienstverlening combineert Omnius de nieuwste mogelijkheden van legal tech met een juridische intakebalie en een strak georganiseerd netwerk van juristen en advocaten. Zo heeft Omnius altijd een passend en betaalbaar antwoord op elke juridische vraag. Dat maakt Omnius elke dag waar met verschillende juridische labels, waaronder Omnius Advocaten, Omnius strafrecht advocaten en Omnius alimentatie advocaten.

Hier doen we het voor

Bij Omnius geloven we dat dat je rechtzoekenden het beste helpt met slimme technische oplossingen en oprechte persoonlijke interesse. Veel mensen hebben drempelvrees bij het inschakelen van een jurist of advocaat. Wij verlagen die drempel, door kosteloos hun zaak te beoordelen, een eerste advies te geven en samen te bepalen of de persoon het eenvoudig zelf kan oplossen, desgewenst met onze hulp. Pas als het nodig is, schakelen we een jurist in, en als het niet anders kan een advocaat. Dat is niet zo vaak, want minstens 60 procent van de juridische vragen zijn standaardvragen, waarvan het grootste deel dus ook met een standaardantwoord of -overeenkomst is op te lossen. Maximaal 40 procent is maatwerk. We geloven dat zowel de rechtzoekende als de advocaat enorm geholpen is als we dat onderscheid zo scherp mogelijk maken. Dat wordt dagelijks bevestigd: we krijgen niet voor niets een ruime 8 als beoordeling van onze klanten. Van klanten horen we dat ze het heerlijk vinden dat we goed bereikbaar zijn, ze waarderen de klantvriendelijkheid en zijn blij dat ze zich vrijblijvend, laagdrempelig kunnen oriënteren. En advocaten werken graag met ons samen, omdat ze goed voorbereide dossiers op hun bureau krijgen en direct aan de slag kunnen met hun inhoudelijke expertise.breaking

We blijven nieuwe diensten ontwikkelen

Vanuit de gedachte ‘Dat moet toch ook anders kunnen, eenvoudiger, goedkoper voor de klant?’ vernieuwen we onze diensten continu. Ons doel? Over drie jaar zijn wij het grootste juridische platform van Nederland. Nu helpen we jaarlijks zo’n 40.000 rechtzoekenden, over 3 jaar zijn dat er 100.000. Omnius ontwikkelt een uniek juridisch platform waar rechtzoekenden hun juridische documenten in hun persoonlijke, beveiligde digitale omgeving kunnen bewaren, bewerken en delen. De jurist of advocaat kan daarop eventueel inloggen, als de klant daar toestemming voor geeft. Zo krijgt de rechtzoekende weer de regie over zijn eigen (juridische) zaken, of het nu een particuliere klant is met een conflict over een ondeugdelijk product, of een bedrijf dat de arbeidsovereenkomsten van haar personeel wil doorlichten. Onze klanten kunnen altijd zien wie met hun zaak bezig is, wat de kosten zijn, wat ze nog kunnen verwachten.

In de Media

Advocatenblad

Werken op provisiebasis of niet?

Advocatenblad, februari 2019
Advocatie

Wat zal legaltech ons brengen in 2019?

Advocatenblad, 7 januari 2019
FD-logo

Wat kost een advocaat?

Financieel Dagblad, special juridische bijstand, 22 april 2017
Advocatenblad

Omnius neemt Advocatenwijzer over

Advocatenblad, 19 december 2017
Advocatenblad

Franchise in advocatuur

Advocatenblad, februari 2017
FD-logo

Legaltech: minder maatpak, meer confectie

Het Financieele Dagblad, 15 oktober 2016
FD-logo

De opmars van juridische start-ups

Het Financieele Dagblad, 27 november 2015
Rabobank

Ontwikkeling van nieuwe concepten: Omnius

Rabobank Cijfers & Trends, 5 februari 2015
Advocatie

Nieuw: juridisch warenhuis Omnius

Advocatie, 27 februari 2013

Management team

Omnius is in 2012 opgericht door Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp. Zij werkten meer dan tien jaar succesvol samen aan het ontwikkelen en exploiteren van innoverende juridische concepten. Op dit moment wordt de directie gevoerd door Henri Niezink en Sam Kieboom. Omnius bestaat inmiddels uit zo’n 40 professionals die werken vanuit vestigingen Utrecht en Tilburg.

mkd-team-image
H.J. (Henri) Niezink
Directie
mkd-team-image
mr. S.A.C. (Sam) Kieboom
Directie
mkd-team-image
Jos Roose
Directeur Legal
mkd-team-image
Thijs de Vroe
Commercieel Manager
mkd-team-image
Nanda Heijmans
Manager Finance & Control
mkd-team-image
Mike Hendriksen
Manager ICT
mkd-team-image
Patrick Spoor
Manager Intakebalie
mkd-team-image
José van Raaij
Manager Customer Support