20 maart: Ondernemen in ‘Corona-tijd’
Bij Omnius gaan de zaken door

Waardevolle aanvragen in alle rechtsgebieden

Ruim 300 tevreden advocatenkantoren

Conform gedragsregels NOvA (gedragsregel 2, lid 2)

Intakebalie 7 dagen per week geopend

Ondernemen in ‘Corona-tijd’

Ondernemend Nederland maakt zich zorgen. In elke boardroom of aan elke vergadertafel is de afgelopen dagen nagedacht over de gevolgen van de Corona crisis voor het desbetreffende bedrijf. Wat komt er wel of niet op ons af en hoe gaan we hier mee om? Voor u als advocaat/ondernemer zal dat niet anders zijn: blijven de zaken komen, blijven mijn vaste klanten opdrachten geven en worden de openstaande rekeningen voldaan?

Waar tijdens de vorige crisis het probleem met name in het systeem en bij de financiële wereld zat en de advocatuur redelijk buiten schot bleef, lijkt er nu sprake van een vraagprobleem (vraaguitval) en dat raakt iedereen.

Omnius heeft zich in de afgelopen 8 jaar gespecialiseerd in het genereren van juridische kwesties voor advocaten en juristen en is marktleider in deze branche. Ook wij zien in onze analyses de vraag naar rechtshulp voorzichtig afnemen. Waar in het kader van de gefinancierde rechtsbijstand er nauwelijks vraaguitval is, zien we dat betalende particulieren en bedrijven de zaken, ondanks de urgentie, vasthouden. Uiteraard blijven we met onze intakebalie  7 dagen beschikbaar voor deze groepen rechtzoekenden en volgen we dit nauwgezet.

Ook voor uw kantoor blijft Omnius geopend! Wij ondersteunen u graag en blijven beschikbaar om het aanbod van zaken uit de huidige markt voor u te selecteren. Nu en straks, als de vraag weer toeneemt.

Sluit uw advocatenkantoor aan op ons distributieplatform Legal Cross en hierdoor:

 • profiteert u maximaal van de online marketingpower en kennis die wij namens een grote groep kantoren inzetten;
 • ontvangt uw kantoor gefilterde juridische aanvragen uit de markt.

Onze inschrijvingsvoorwaarden om aanvragen te ontvangen zijn tijdelijk aangepast en vereenvoudigd. Neem contact op met een van onze medewerkers om een passend aan bod te maken door te mailen of te bellen met info@omnius.nl  / 030 – 200 63 51 of vul hier het aanvraagformulier in.

Meld u aan!  Word deelnemer

  Vanwege een continue groei van het aantal aanvragen breidt het kantorennetwerk steeds verder uit. Mocht u als advocatenkantoor belangstelling hebben voor deelname dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met thijs@omnius.nl Of download meer informatie over de voordelen en voorwaarden van deelname aan de Omnius formule.

  Omnius  |  Papendorpseweg 95 | 3528 BJ Utrecht | 030 – 200 63 51info@omnius.nl

  Thijs-1

  Commercieel manager
  Thijs de Vroe

  M 06 – 22 97 06 62
  E thijs@omnius.nl

  Neem contact op

  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht

  030 - 200 63 51

  info@omnius.nl

  KvK 55651151